Select Page

Θερμικός τάπητας StickyMat 3D

Καινοτόμος θερμικός τάπητας που παρέχει θέρμανση στα κρύα πλακάκια του τοίχου.

Θερμικός τάπητας StickyMat 3D

Θερμικός τάπητας StickyMat 3D

Θερμικός τάπητας StickyMat 3D

Καινοτόμος θερμικός τάπητας που παρέχει θέρμανση στα κρύα πλακάκια του τοίχου.

Electric icon

Κύρια χαρακτηριστικά

icon-checkmark  Ισχυρή αυτοκόλλητη βάση

icon-checkmark  Εύκολη τοποθέτηση και επανατοποθέτηση στην υποκατασκευή

icon-checkmark  Εξαιρετικά λεπτό καλώδιο με πάχος 1,8 mm

icon-checkmark  Επιτρέπει την τοποθέτηση πλακιδίων απευθείας πάνω από τον θερμικό τάπητα

icon-checkmark  Γρήγορη εγκατάσταση

icon-checkmark  Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, ιδανικά για το μπάνιο

Ειδικά σχεδιασμένο για θέρμανση τοίχων με πλακάκια 

Σε συνδυασμό με μια λύση θέρμανσης δαπέδου Warmup, το σύστημα StickyMat 3D είναι ιδανικό για τη δημιουργία μιας αίσθησης ζεστασιάς 360º στο μπάνιο. Έχει αναπτυχθεί από την εσωτερική ομάδα μηχανικών μας και συνιστάται για τοποθέτηση με κεραμικά, πέτρινα ή πορσελάνινα πλακίδια τοίχου. Τα θερμικά καλώδιά του είναι έτοιμα προσαρτημένα σε αυτοκόλλητο πλέγμα για απρόσκοπτη εγκατάσταση.

Ειδικά σχεδιασμένο για θέρμανση τοίχων με πλακάκια

StickyMat 3D για πολυτελή κρυφή θέρμανση τοίχου

Χρησιμοποιώντας ενδοτοίχια θέρμανση μαζί με ένα σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης Warmup είναι το μέλλον μίας ενεργειακά αποδοτικής θέρμανσης του σπιτιού. Το σύστημα θέρμανσης τοίχου StickyMat 3D διαθέτει τεχνολογία ακτινοβολίας τελευταίας τεχνολογίας για να ενισχύσει την άνεση και τη ζεστασιά ενός μπάνιου. Είτε ανακαινίζετε ένα υπάρχον δωμάτιο είτε καθορίζετε θέρμανση για ένα έργο νέας κατασκευής, μια ηλεκτρική λύση θέρμανσης τοίχου είναι ιδανική για να ζεστάνετε τους κρύους τοίχους με πλακάκια και να δώσετε μια πινελιά πολυτέλειας σε ένα μπάνιο ή ένα υγρό δωμάτιο.

Ειδικά σχεδιασμένο για θέρμανση τοίχων με πλακάκια

Μοναδική τεχνολογία 360°

Το StickyMat 3D διαθέτει 100% συνεχή πλέξη γείωσης, καθιστώντας το πλήρως συμβατό με τους τελευταίους κανονισμούς για εφαρμογές θέρμανσης τοίχων. Χρησιμοποιεί ένα εξαιρετικά λεπτό, πολύκλωνο θερμικό καλώδιο 1,8 mm, διπλού πυρήνα, το οποίο είναι διπλά μονωμένο με ένα προηγμένο φθοροπολυμερές, καθιστώντας το εξαιρετικά ανθεκτικό και εύκολο στην επικάλυψη με πλακάκια. Το StickyMat 3D διατίθεται ως θερμικός τάπητας 200 W/m² που εγγυάται τους ταχύτερους χρόνους θέρμανσης και μπορεί να παραγγελθεί σε μια σειρά μεγεθών από 0,5 έως 2m² που εγγυάται τους ταχύτερους χρόνους θέρμανσης και μπορεί να παραγγελθεί σε μια σειρά μεγεθών από 0,5 έως 2m².

Μοναδική τεχνολογία 360°

Μειώνει τους χρόνους εγκατάστασης κατά 35%

Το StickyMat 3D προσφέρει γρήγορους χρόνους εγκατάστασης. Απλά ανοίξτε τον θερμικό τάπητα πλάτους 0,5 m σε παράλληλες σειρές και τοποθετήστε τα απευθείας στο υπόστρωμα. Η ευαίσθητη στην πίεση κόλλα στο πλέγμα στερεώνει με ασφάλεια το StickyMat 3D στον τοίχο, γεγονός που διατηρεί τον θερμικό τάπητα επίπεδο και εξασφαλίζει μια ομαλή και εύκολη εφαρμογή της κόλλας πλακιδίων, ενώ παράλληλα επιτρέπει την εύκολη επανατοποθέτηση των θερμικών ταπήτων ανάλογα με τις ανάγκες. Λόγω της σειράς των διαθέσιμων μεγεθών, μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλούς θερμικούς τάπητες StickyMat 3D σε έναν χώρο για μεγαλύτερη κάλυψη.

Το σύστημα StickyMat 3D είναι εγκεκριμένο BEAB και φέρει σήμανση CE, πληρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας. Συνοδεύεται επίσης από εγγύηση εφ’ όρου ζωής και εγγύηση εγκατάστασης SafetyNet της Warmup.

Μειώνει τους χρόνους εγκατάστασης κατά 35%

Συμβατό με τις θερμομονωτικές τσιμεντοειδής πλάκες 

Η μόνωση είναι επιτακτική ανάγκη για τη μεγιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης οποιουδήποτε συστήματος θέρμανσης δαπέδου ή τοίχου και το StickyMat 3D έχει σχεδιαστεί για να εγκατασταθεί με τις μονωτικές πλάκες της Warmup. Οι πλάκες βελτιώνουν γρήγορα την ανταπόκριση του συστήματος. 

Συμβατό με τις θερμομονωτικές τσιμεντοειδής πλάκες

Έλεγχος θέρμανσης τοίχου και θέρμανσης δαπέδου με τον ίδιο θερμοστάτη 

Είναι δυνατό να ελέγξετε το σύστημα θέρμανσης τοίχου StickyMat 3D με τον ίδιο θερμοστάτη που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του συστήματος θέρμανσης δαπέδου. Εάν εγκαταστήσετε τόσο ένα σύστημα θέρμανσης δαπέδου όσο και ένα σύστημα θέρμανσης τοίχου σε έναν θερμοστάτη, ο θερμοστάτης πρέπει να συνδεθεί προκειμένου να λάβει την ένδειξη από τον αισθητήρα δαπέδου. Το πολύ δύο συστήματα θέρμανσης μπορούν να συνδεθούν σε έναν θερμοστάτη, και εάν είναι περισσότερα από δύο, απαιτείται ένα κουτί σύνδεσης για ασφαλή χρήση. Ο θερμοστάτης πρέπει να τοποθετηθεί σε διαφορετικό τοίχο, έτσι ώστε ο ενσωματωμένος αισθητήρας αέρα να έχει ακριβή ένδειξη της θερμοκρασίας του χώρου.

Έλεγχος θέρμανσης τοίχου και θέρμανσης δαπέδου με τον ίδιο θερμοστάτη

Ιδανικό για τη θέρμανση του μπάνιου 

Το μοναδικό μας σύστημα θέρμανσης τοίχου είναι ιδανικό εάν επιθυμείτε να αυξήσετε τη θερμαινόμενη περιοχή ενός μπάνιου όταν υπάρχει λίγος διαθέσιμος χώρος στο δάπεδο. Η εγκατάσταση ενός συστήματος στο μπάνιο καταργεί την ανάγκη για παραδοσιακά ογκώδη θερμαντικά σώματα, επιτρέποντας πολύ μεγαλύτερη ελευθερία στο σχεδιασμό. Η απαλή ζεστασιά που παράγεται από το σύστημα είναι ιδανική για ένα προθερμενόμενο ντους και μετατρέπει το μπάνιο σε ένα προσωπικό σπα.

Ιδανικό για τη θέρμανση του μπάνιου

Αποτρέπει τη δημιουργία υγρασίας στους τοίχους του μπάνιου 

Η θέρμανση τοίχου βοηθά στην εξάλειψη της υγρασίας που σχηματίζεται γρήγορα στους τοίχους του μπάνιου, διατηρώντας επομένως το δωμάτιο πιο στεγνό και φρέσκο. Αυτό το χαρακτηριστικό έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι μειώνει τη συσσώρευση πιθανής μούχλας στις θερμαινόμενες περιοχές – βελτιώνοντας δραματικά την ατμόσφαιρα ενός μπάνιου ή ενός υγρού δωματίου.

Αποτρέπει τη δημιουργία υγρασίας στους τοίχους του μπάνιου

Εγγύηση προϊόντος

Εγγύηση εγκατάστασης SafetyNet

Εγγύηση εγκατάστασης SafetyNet

Αν κατά την εγκατάσταση του συστήματος θέρμανσης προκληθεί εσφαλμένη ζημία, επιστρέψτε το στην Warmup και θα σας το αντικαταστήσουμε με ένα άλλο σύστημα του ιδίου κατασκευαστή και μοντέλου, άνευ επιβαρύνσεως.

Εγγύηση εφ' όρου ζωής

Εγγύηση εφ' όρου ζωής

Το προϊόν προσφέρεται με εγγύηση εφόρου ζωής. Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για τις προδιαγραφές των προϊόντων μας.

Τάση λειτουργίας 230 V AC ±15%, 50 Hz
Πλάτος 50 cm
Πάχος τάπητα 3 mm
Εσωτερική/Εξωτερική μόνωση Εξελιγμένο φθοροπολυμερές
Ισχύς 200 W/m²
Μήκος καλωδίου τροφοδοσίας 3 m
Πιστοποιήσεις και σημάνσεις EUFH heating mat approvals EUFH heating mat approvals
Μοντέλο Εμβαδόν
(m²)
Μέγεθος
(m)
Ισχύς
(W)
Ένταση ρεύματος
(A)
Αντίσταση
(Ω)
2SMFW0.5 0,5 1 x 0,5 100 0,43 529
2SMFW1 1,0 2 x 0,5 200 0,87 265
2SMFW1.5 1,5 3 x 0,5 300 1,30 176
2SMFW2 2,0 4 x 0,5 400 1,74 132