Select Page
Αρχική σελίδαΘέρμανση δαπέδουΘερμαντικά χαλιά

Θερμικοί τάπητες

Ιδανικά για ανακαινίσεις, τα θερμαντικά χαλιά προσφέρουν ζέστη σε όλο το δωμάτιο, δίνοντας άλλο νόημα στη θέρμανση και την άνεση.

Αίτημα προσφοράς ❯

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν προτιμάτε, μπορείτε επίσης να μας καλέσετε, κάνοντας χρήση του αριθμού που βρίσκεται στην άνω αριστερή γωνία.

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο ❯

Ψάχνετε για έναν αντιπρόσωπο ή έναν εγκαταστάτη; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας συστήσουμε το πλησιέστερο κατάστημα ή ένα διαθέσιμο εγκαταστάτη για το έργο σας.

Ηλεκτρικοί θερμικοί τάπητες

Οι θερμικοί τάπητες αποτελούνται από ανθεκτικά θερμικά καλώδια που είναι έτοιμα προσαρτημένα σε ένα υπόστρωμα, επιτρέποντας μια γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση ενός συστήματος θέρμανσης δαπέδου. Η σειρά των θερμαντικών στρώσεων της Warmup περιλαμβάνει τους θερμικούς τάπητες SPM και PVC και το φύλλο θέρμανσης WLFH. Τα συστήματα διαθέτουν λεπτά, διπλού αγωγού θερμικά καλώδια και ένα χαμηλού προφίλ σχεδιασμό, που σημαίνει ότι θα έχουν ελάχιστη έως μηδενική επίδραση αύξηση ύψους του δαπέδου.

Ηλεκτρικοί θερμικοί τάπητες

Πλεονεκτήματα

  • Ιδανική για ανακαινίσεις, όπου το ύψος του δαπέδου είναι περιορισμένο
  • Ταχεία εγκατάσταση
  • Ταχείς χρόνοι θέρμανσης
  • Ενιαία σύνδεση
  • Όλα τα συστήματα διαθέτουν διπλό αγωγό με ενσωματωμένη γείωση, παρέχοντας αυξημένη ασφάλεια.
  • Συστήματα για όλους τους τύπους κάλυψης δαπέδων
Ηλεκτρικοί θερμικοί τάπητες

Ποιος θερμικός τάπητας είναι κατάλληλος για το έργο;

Το τέλειο πάτωμα θέρμανσης δαπέδου για ένα έργο εξαρτάται από μερικές μεταβλητές όπως το φινίρισμα δαπέδου που χρησιμοποιείται, το εμβαδό  και την απώλεια θερμότητας του χώρου στον οποίο είναι εγκατεστημένο το σύστημα.

Ένα σύστημα θερμαινόμενου χαλιού με κόλλα ευαίσθητη στην πίεση για ταχύτερη εγκατάσταση.

Προβολή προϊόντων >

Το σύστημα με το χαλί θέρμανσης PVC είναι χαμηλής δόμησης και κατάλληλο για πλακάκια και πέτρινα δάπεδα.

Προβολή προϊόντων >

Ηλεκτρικό σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης για φύλλα, χαλί, βινύλιο, κατασκευασμένο από ξύλο

Προβολή προϊόντων >

Τυπος δαπεδου

Η γκάμα θερμικών ταπήτων της Warmup καθιστά τη θέρμανση ενός σπιτιού άνετη και εύκολη, ανεξάρτητα από τον τύπο δαπέδου.

Οι θερμικοί τάπητες SPM και PVC μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα επιφανειών δαπέδου, συμπεριλαμβανομένων ξύλου, βινυλίου, πλακιδίων ή μοκέτας. Πάντα να ελέγχετε με τον προμηθευτή του δαπέδου ότι το επιλεγμένο δάπεδο είναι συμβατό με την ενδοδαπέδια θέρμανση.

Το φύλλο θέρμανσης WLFH έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εγκαθίσταται σε πλωτά δάπεδα όπως laminate και βιομηχανοποιημένο ξύλο. Εάν χρησιμοποιείτε το φύλλο θέρμανσης σε μαλακό δάπεδο, όπως μοκέτα, το σύστημα πρέπει να εγκατασταθεί μαζί με το ελεύθερο στρώμα διπλής επικάλυψης. Αυτό λειτουργεί ως ένα σταθερό υποδάπεδο στο οποίο είναι τοποθετημένο το φινίρισμα του δαπέδου, προστατεύοντας το σύστημα από υπερβολικό βάρος.

underfloor heating mat warmup

 Ισχύς και θερμαινόμενη περιοχή

Τα συστήματα SPM και PVC, συστήματα με θερμαντικά χαλιά, είναι κατάλληλα για εγκατάσταση κάτω από κεραμικά πλακάκια και πέτρινα δάπεδα. Παρέχονται με δύο (2) διαφορετικές εξόδους: 150W/m² και 200W/m². Η υψηλότερη έξοδος έχει σχεδιαστεί για χρήση όπου οι απώλειες θερμότητας είναι υψηλότερες, όπως σε θερμοκήπια, ή καθιστικά με μεγάλες γυάλινες πόρτες.

Ο θερμικός τάπητας με φύλλο WLFH σχεδιάστηκε για εγκατάσταση κάτω από ξύλο/πολυστρωματικό και κάτω από μαλακό και ελαστικό δάπεδο όπως το χαλί και το βινύλιο. Το σύστημα θέρμανσης με φύλλο παρέχει μία απόλυτα στεγνή μόνωση χωρίς την ανάγκη χρήσης οιουδήποτε επιχρίσματος ή κόλλας.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα την χρήση θερμικής μόνωσης την οποία μπορείτε να επιλέξετε από την γκάμα μας με πλάκες με επικάλυψη τσιμέντου (κάτω από τα πλακάκια) ή μαλακή μόνωση (κάτω από πολυστρωματικά δάπεδα).

Εγκατάσταση

Κατασκευή δαπέδου και τύπος δωματίου

Οι ηλεκτρικοί θερμικοί τάπητες  προσφέρουν μια λύση θέρμανσης χαμηλού προφίλ, η οποία θα έχει μικρή έως μηδενική επίδραση αύξηση ύψους του δαπέδου.

Διαθέτουν ένα εξαιρετικά λεπτό θερμικό καλώδιο και ένα πάχος συστήματος μόλις 2 έως 4 mm. Οι θερμικοί τάπητες SPM και PVC μπορούν να τοποθετηθούν μέσα στην κόλλα πλακιδίων ή αυτοεπιπεδούμενου, καθιστώντας το ένα πραγματικά αόρατο θερμαινόμενο δάπεδο ενώ το σύστημα θερμικής μεμβράνης WLFH πρέπει να εγκατασταθεί με το μονωμένο υπόστρωμα και σε μερικές περιπτώσεις το σύστημα διπλής επικάλυψης , παρέχοντας έτσι μια ελαφρώς παχύτερο δαπέδο.

Οι θερμικοί τάπητες είναι ιδανικοί για κανονικά διαμορφωμένα δωμάτια, σε περίπτωση ακανόνιστα διαμορφωμένου χώρου, ένα από τα συστήματα καλωδίων θέρμανσης μπορεί να είναι πιο κατάλληλο.

 Δείτε τύπους δωματίων >

Εγκατάσταση

Οι ηλεκτρικοί θερμικοί τάπητες επιτρέπουν γρήγορη εγκατάστασης, επιτρέποντας γρήγορα και χωρίς προβλήματα απολαμβάνοντας τα οφέλη της θέρμανσης δαπέδου.

Το σύστημα θερμικής μεμβράνης WLFH  προσφέρει μια “στεγνή” εγκατάσταση, χωρίς να απαιτείται κόλλα ή αυτοεπιπεδούμενο. Μπορεί να απλωθεί απλώς πάνω στο κατάλληλα μονωμένο υπόστρωμα σε παράλληλες διαδρομές πριν καλυφθεί με το τελικό φινίρισμα του δαπέδου.

Το σύστημα θερμικού τάπητα SPM διαθέτει αυτοκόλλητο πλέγμα που συγκρατεί τον τάπητα με το υποδάπεδο. Το σύστημα τυπικά καλύπτεται σε ένα λεπτό στρώμα κόλλας πλακιδίων ή αυτοεπιπεδούμενου πριν εγκατασταθεί το τελικό δάπεδο.

Εγκατάσταση