Select Page
Αρχική σελίδαΣυστήματα τήξης χιονιού

Συστήματα τήξης χιονιού

Αυξήστε την ασφάλεια και την ευκολία διατηρώντας οικίες, κτίρια, εισόδους και μικρά δρομάκια ελεύθερα από χιόνι και προστατευμένα από παγετό με την ευρεία συλλογή λύσεων τήξης χιονιού.

Συστήματα τήξης χιονιού

Αυξήστε την ασφάλεια και την ευκολία διατηρώντας οικίες, κτίρια, εισόδους και μικρά δρομάκια ελεύθερα από χιόνι και προστατευμένα από παγετό με την ευρεία συλλογή λύσεων τήξης χιονιού.

Αίτημα προσφοράς ❯

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν προτιμάτε, μπορείτε επίσης να μας καλέσετε, κάνοντας χρήση του αριθμού που βρίσκεται στην άνω αριστερή γωνία.

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο ❯

Ψάχνετε για έναν αντιπρόσωπο ή έναν εγκαταστάτη; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας συστήσουμε το πλησιέστερο κατάστημα ή ένα διαθέσιμο εγκαταστάτη για το έργο σας.

Τήξης χιονιού σειρά προϊόντων

Τον χειμώνα, το χιόνι και ο πάγος απειλούν την ασφάλεια σας και αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό πρόβλημα το οποίο μπορεί να προκαλέσει σκοτούρες τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα οχήματα. Παρατήστε το φτυάρισμα του χιονιού! Αποτρέψτε την σπατάλη χρόνου καθαρίζοντας πεζοδρόμια και στέγες όταν προσπαθείτε να πάτε στην δουλειά, ή απολαύστε τον χρόνο σας κάνοντας κάτι άλλο.

Τα καλώδια τήξης χιονιού της Warmup ελαχιστοποιούν την συγκέντρωση επικίνδυνου πάγου και χιονιού και είναι κατάλληλα για εφαρμογές τόσο σκυροδέματος όσο και ασφάλτου.

Προβολή προϊόντων

Το αυτορυθμιζόμενο καλώδιο της Warmup είναι εξαιρετικό για την αποπαγοποίηση στεγών, υδρορροών και σωλήνων καθόδου νερού στο έδαφος.

Προβολή προϊόντων

Η συλλογή καλωδίων προστασίας από παγετό της Warmup αποτρέπουν αποτελεσματικά τη ζημία από παγετό σε σωλήνες νερού.

Προβολή προϊόντων

Οι θερμοστάτες Warmup εξασφαλίζουν ότι τα συστήματα αποπάγωσης λειτουργούν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα μέσω καλύτερου ελέγχου της θερμοκρασίας.

Προβολή προϊόντων

Συστήματα τήξης χιονιού εφαρμογές

Warmup snowmelt and de-icing cables cover various types of application. We offer a selection of snowmelting cables that heat driveways, pathways, stairs, terraces, roofs, gutters and water pipes, preventing dangerous ice, frost and snow build up.

Αποπάγωση δαπέδων

Λύσεις τήξης χιονιού για εισόδους, μικρά δρομάκια, μονοπάτια, σκάλες, μπαλκόνια.

Διαβάστε περισσότερα >

Αποπάγωση οροφών

Εξαλείψτε την επικίνδυνη ανάπτυξη συγκέντρωση πάγου και χιονιού σε στέγες, υδρορροές και σωλήνες καθόδου υδάτων στο έδαφος.

Διαβάστε περισσότερα >

Προστασία σωλήνων από παγετό

Εξαλείψτε την επικίνδυνη συγκέντρωση πάγου σε σωλήνες

Διαβάστε περισσότερα >

Τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος τήξης χιονιού και προστασίας από παγετό περιλαμβάνουν:

Z

Εξοικονόμηση κόστους

Τα συστήματα αποδεικνύονται πολύ πιο συμφέροντα οικονομικά μακρόχρονα, από ότι η συνεχής ρίψη αλατιού και αφαίρεσης του, και επίσης μειώνουν τα απορρίμματα αυξάνοντας την ζωή του τσιμέντου.

Z

Πρόσθετη αξία

Ένα σύστημα τήξης χιονιού ή προστασίας από τον παγετό της Warmup μπορεί να επεκτείνει την διάρκεια ζωής των στεγών, σωλήνων και πεζοδρομίων με την εξάλειψη της χρήσης του σκληρού αλατιού και των χημικών, καθώς επίσης και της ζημίας από συσκευές αφαίρεσης χιονιού.

Z

Σοφή επένδυση

Η εγκατάσταση ενός συστήματος τήξης χιονιού της Warmup αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση, η οποία μπορεί να αυξήσει την αξία της οικίας σας. Είναι μία μακρόχρονη λύση για τη διατήρηση των πεζοδρομίων σας, των στεγών και των σωλήνων ελεύθερους από χιόνι και πάγο, και αυξάνοντας έτσι την αξία της ιδιοκτησίας σας.

Z

Δεν απαιτείται χώρος για μηχανική υποστήριξη

Δεν υπάρχει ανάγκη να διαθέσετε χώρο ή ένα δωμάτιο στην οικία σας ή στον χώρο στάθμευσης που χρησιμοποιείτε για τον εξοπλισμό. Το σύστημα χρησιμοποιεί έναν μικρό ελεγκτή θερμοκρασίας τοποθετημένο στον τοίχο και έναν αισθητήρα τοποθετημένο στο πεζοδρόμιο/στέγη.

Z

Ενεργειακή αποτελεσματικότητα

Τα συστήματα τήξης χιονιού λειτουργούν σε συνδυασμό με μια συσκευή αυτόματης ενεργοποίησης, ο οποίος θα ενεργοποιήσει το σύστημα όταν αισθανθεί την πτώση και τις θερμοκρασίες παγετού. Αυτοί οι ελεγκτές διασφαλίζουν ότι το σύστημα είναι ενεργοποιημένο μόνο κατά τη διάρκεια χρήσιμων περιόδων και μειώνει την σπατάλη της κατανάλωσης ενέργειας.

Τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος τήξης χιονιού και προστασίας από παγετό

Τήξη χιονιού εδάφους

Οι χειμώνες με χιόνι μπορεί να είναι ένα βάσανο, ειδικότερα όταν έχετε να καθαρίσετε με το φτυάρι και να ρίξετε αλάτι στον διάδρομο της οικίας σας, στην πλακόστρωτη αυλή, στο πεζοδρόμιο και στις σκάλες, κάτι που υπάρχει η αίσθηση ότι πρέπει να γίνεται συνέχεια. Αλλά με τα προϊόντα τήξης χιονιού και τις λύσεις για αφαίρεση πάγου που σας προσφέρει η Warmup, μπορείτε να αισθανθείτε άνετα μέσα στην οικία σας και αφήστε το πεζοδρόμιο να κάνει την δουλειά για εσάς.

Προσφέρουμε μία επιλογή καλωδίων τήξης χιονιού, οι οποίες θερμαίνουν τις εισόδους και όλα τα τσιμεντένια ή πεζοδρόμια γύρω από την οικία σας, αποτρέποντας την επικίνδυνη συγκέντρωση πάγου και χιονιού.

Το σύστημα διατίθεται σε δύο τύπους, έναν για σκυρόδεμα και έναν άλλο για άσφαλτο.

Αποπαγοποίηση στέγης και υδρορροής

Η στέγη και οι υδρορροές μπορούν να υποστούν σοβαρή ζημία από τη συγκέντρωση πάγου. Φράγματα πάγου και παγοκρύσταλλοι σχηματίζονται, όταν το συγκεντρωμένο χιόνι σε μια στέγη λιώνει και ξαναπαγώνει στις μαρκίζες και στις υδρορροές κατά τη διάρκεια της νύχτας. Καθώς, ο κύκλος συνεχίζεται και το φράγμα πάγου συνεχίζει να μεγαλώνει, παρεμποδίζει το λιωμένο νερό της οικίας σας να διοχετευτεί με τον κατάλληλο τρόπο εκτός στέγης. Τελικά, αρχίζουν να σχηματίζονται παγοκρύσταλλοι, οι οποίοι πιθανόν να δημιουργήσουν δομική ζημία, καθώς και ζητήματα ασφαλείας.

Η Warmup προσφέρει ένα σύστημα απόπαγοποίησης στέγης και υδρορροής το οποίο παρέχει προστασία της υδρορροής και βοηθά στην παρεμπόδιση σχηματισμού φραγμάτων πάγου και παγοκρυστάλλων σε διαμερίσματα, κατοικίες, βίλες και οικίες με οικογένειες.

Το καλώδιο θέρμανσης στέγης και υδρορροής διατηρεί ένα συνεχή διάδρομο για την τήξη του χιονιού στέγης και την διοχέτευση του εκτός στέγης δια μέσου της υδρορροής και των σωλήνων καθόδου νερού στο έδαφος.

Προστασία σωλήνων από τον παγετό

Δεν απαιτείται πολύς χρόνος για τους σωλήνες νερού της οικίας ή του κήπου να παγώσουν, γεγονός που οδηγεί σε ακριβά μέτρα επισκευής ή ακόμη και ζημίας στο νερό. Με το δικό μας σύστημα προστασίας των σωλήνων από τον παγετό σας διαφυλάσσουμε από αυτό το γεγονός , ακόμη και κατά την διάρκεια των μεταβατικών περιόδων, την άνοιξη και το φθινόπωρο, όπου απότομο νυχτερινός παγετός μπορεί ακόμη να προκαλέσει ζημίες.

Το καλώδιο προστασίας από παγετό της Warmup σχεδιάστηκε για να προστατεύει σωλήνες νερού από μέταλλο ή πλαστικό, οι οποίοι είναι ευαίσθητοι στον παγετό. Μπορεί είτε να λειτουργεί σε μόνιμη βάση, το οποίο έχει και κάποια λογική, για παράδειγμα, σε μονίμως ψυχρές περιοχές, ή μπορεί να ελέγχεται μέσω ενός χρονοδιακόπτη ή θερμοστάτη. 

Πόσο κοστίζει το σύστημα;

Τα έξοδα για την απόκτηση συστήματα τήξης χιονιού σχετίζονται με το κόστος του πραγματικού συστήματος θέρμανσης, το κόστος εγκατάστασης και λειτουργίας, τα οποία ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος και το εύρος του έργου, την επιθυμητή παραγωγή θερμότητας και τη θερμαινόμενη επιφάνεια.

Αίτημα προσφοράς >

Πού να αγοράσετε τα συστήματα της Warmup;

Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα για να αγοράσετε τα προϊόντα μας από τους εγκεκριμένους πωλητές μας. Μόλις αγοράσετε, επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε μια εγκατάσταση ή για να βρείτε έναν εγκαταστάτη.

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο >

Ποιος θα εγκαταστήσει το σύστημα;

Μπορούμε να συστήσουμε έναν εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο ή υδραυλικό για την εγκατάσταση των προϊόντων μας. Προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες, εγγυήσεις και υποστήριξη για τη διαδικασία εγκατάστασης.

Έντυπο επικοινωνίας >