Select Page
Διατήρηση των εξωτερικών επιφανειών χωρίς παγετό

Πολλοί ιδιοκτήτες καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργήσουν μια άνετη και φιλόξενη ατμόσφαιρα στην βεράντα ή σε ένα πλακόστρωτο στον  κήπο, ειδικά όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από το μηδέν τους ψυχρότερους μήνες και δημιουργείται παγετός. Δεν θα ήταν υπέροχο αν η πρόσβαση σε αυτούς τους χώρους να ήταν προσβάσιμοι; Δεν θα ήταν ιδανικό αν υπήρχε τρόπος να γίνει η βεράντα ή ο κήπος φιλική προς τους ανθρώπους όλο το χρόνο; Σε αυτό το άρθρο θα δείξουμε πώς η συλλογή μας από λύσεις προστασίας από το χιόνι και τον παγετό δεν θα αφήσει τις χαμηλές θερμοκρασίες να επηρεάσουν την λειτουργικότητα των εξωτερικών μας χώρων. Θα μάθουμε:

  • Συνήθη προβλήματα με τον παραδοσιακό εξοπλισμό θέρμανσης εξωτερικού χώρου  
  • Τα οφέλη από τη χρήση καλωδίων αποπάγωσης χιονιού Warmup 
  • Πού μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα καλώδια αποπάγωσης χιονιού
  • Άλλα προϊόντα για τη διατήρηση των εξωτερικών επιφανειών χωρίς χιόνι και παγετό 

Προβλήματα με τις συνήθεις λύσεις εξωτερικής θέρμανσης 

Λάμπες υπέρυθρης θερμότητας και στήλοι

Ο καλύτερος τρόπος για να καταπολεμήσετε τις παγωμένες θερμοκρασίες σε εξωτερικούς χώρους είναι να προσθέσετε λίγη θερμότητα. Με απλά λόγια, η φωτιά και ο πάγος δεν ταιριάζουν, οπότε αν θέλουμε να κρατήσουμε τη βεράντα ή τον κήπο μας μακριά από χιονόνερο και χιόνι, ίσως θα πρέπει να προσθέσουμε λίγη ζεστασιά στη διακόσμηση. Η εγκατάσταση στηλών υπέρυθρης θερμότητας παρέχει τόνους θερμότητας και είναι σχετικά εύκολο να αποθηκευτούν κατά τους θερμότερους μήνες. Ωστόσο, μπορούν να αντιμετωπίσουν τον παγετό και το χιόνι μόνο σε τοπικές περιοχές όταν χρησιμοποιούνται και δεν πρέπει ποτέ να λειτουργούν σε μόνιμη βάση.

Φορητές εστίες φωτιάς και τζάκια 

Οι φορητές εστίες φωτιάς ή τα προσαρμοσμένα τζάκια είναι μια άλλη ιδέα για να διατηρήσετε μια βεράντα ή ένα δρομάκι χωρίς χιόνι και πάγο. Υπάρχουν λίγα πράγματα τόσο διασκεδαστικά και χαλαρωτικά όσο το να χουχουλιάζετε γύρω από μια εστία φωτιάς μια κρύα νύχτα και τα τζάκια ενισχύουν επίσης την εξωτερική αισθητική σας, δημιουργώντας μια διασκεδαστική, ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το κύριο πιθανό μειονέκτημα αυτών των λύσεων είναι ότι και πάλι, θα αποτρέψουν τη συσσώρευση πάγου τις κρύες νύχτες μόνο εάν είναι σε χρήση και ο παγετός ή το χιόνι θα επανέλθει γρήγορα μόλις σβήσει η φωτιά.

Καλώδια αποπάγωσης για επιφάνειες χωρίς παγετό

Καλώδια αποπάγωσης για επιφάνειες χωρίς παγετό 

Δυστυχώς, όταν η θερμοκρασία πέσει πολύ χαμηλά, ακόμη και μερικά από τα πιο υψηλά τζάκια, οι λαμπτήρες υπέρυθρης θερμότητας και οι στήλοι δεν θα είναι αρκετά για να λιώσουν τον πάγο και το χιόνι από εξωτερικούς χώρους. Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι ο πάγος και το υπερβολικό χιόνι δεν είναι απλώς άβολα, είναι επίσης ένας πιθανός κίνδυνος που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρή ζημιά σε ανθρώπους, οχήματα και εξοπλισμό.

Αν ψάχνετε για τον καλύτερο τρόπο διατήρησης μια εξωτερικής επιφάνειας χωρίς πάγο και χιόνι, η Warmup διαθέτει τις κατάλληλες λύσεις. Η καινοτόμος τεχνολογία ακτινοβολίας θερμότητας της Warmup μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στο λιώσιμο του χιονιού και στην πρόληψη της δημιουργίας πάγου σε εξωτερικούς χώρους.

Το καλώδιο αποπάγωσης είναι ένα ηλεκτρικό καλώδιο θέρμανσης που βοηθάει τους εξωτερικούς χώρους να είναι απαλλαγμένοι από χιόνι και πάγο τους χειμερινούς μήνες. Αυτό το σύστημα είναι διαθέσιμο τόσο για εφαρμογές σκυροδέματος όσο και σε άσφαλτο και τοποθετείται απευθείας στην επιφάνεια και στη συνέχεια καλύπτεται με το τελικό υλικό επιφάνειας, όπως σκυρόδεμα, επιστρώσεις ή άσφαλτος. Αυτή η τεχνολογία φέρνει ζεστασιά σε ολόκληρη την τελική επιφάνεια, όχι μόνο σε μια μικρή, περιορισμένη περιοχή όπως τα τζάκια και τα θερμαντικά σώματα υπερύθρων. Τα συστήματα αποπάγωσης ελέγχονται από έναν εύχρηστο ελεγκτή θερμοκρασίας για να διασφαλιστεί ότι η επιφάνεια είναι απαλλαγμένη από παγετό όταν χρειάζεται, ακόμη και όταν δεν είμαστε στο σπίτι.

Αποτρέψτε τη δημιουργία πάγου σε σκαλοπάτια και ράμπες

Πού μπορούν να τοποθετηθούν τα καλώδια αποπάγωσης χιονιού 

Το καλώδιο αποπάγωσης είναι μια αξιόπιστη και σταθερή πηγή θέρμανσης που θα προστατεύει τις εξωτερικές πλακόστρωτες περιοχές. Το σύστημα σχεδιάστηκε για οικιακές και μικρές εμπορικές χρήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους, όπως:

  • Λιώσιμο χιονιού σε βεράντες, μπαλκόνια και μονοπάτια
  • Διατήρηση των δρόμων χωρίς παγετό για ασφαλή οδήγηση
  • Φροντίζοντας τα μονοπάτια και τα πεζοδρόμια να είναι πάντα ασφαλή
  • Πλακόστρωτος κήπος αποπάγωσης
  • Αποτρέψτε τη δημιουργία πάγου σε σκαλοπάτια και ράμπες  
Τα καλώδια τοποθετούνται σε συνδυασμό με ελεγκτές και αισθητήρες

Πώς λειτουργεί το σύστημα; 

Το σύστημα αποπάγωσης χιονιού λειτουργεί ενσωματώνοντας τα καλώδια θέρμανσης στις εξωτερικές επιφάνειες για να λιώσει το χιόνι και ο πάγος. Τα καλώδια τοποθετούνται σε συνδυασμό με ελεγκτές και αισθητήρες, παρέχοντας ένα αυτοματοποιημένο σύστημα για μεγάλη άνεση. Οι αισθητήρες θα μετρήσουν τη θερμοκρασία του αέρα και τα επίπεδα υγρασίας στο πεζοδρόμιο, δίνοντας στον ελεγκτή τις απαιτούμενες πληροφορίες για να ενεργοποιήσει το σύστημα μέχρι να λιώσει το χιόνι ή ο πάγος. Οι ελεγκτές μπορούν να τοποθετηθούν σε εσωτερικούς χώρους για εύκολη πρόσβαση με εύχρηστη ρύθμιση.

Πώς να αγοράσετε ένα σύστημα αποπάγωσης Warmup; 

Η Warmup διαθέτει δεκαετίες εμπειρίας και είναι ο κορυφαίος πάροχος συστημάτων καλωδίων θέρμανσης παγκοσμίως. Αποκτήστε μια δωρεάν άμεση προσφορά σήμερα για να ανακαλύψετε την καλύτερη λύση ακτινοβολούμενης θέρμανσης για το λιώσιμο του χιονιού σε εξωτερικές επιφάνειες και επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν απορίες.

Πώς να αγοράσετε ένα σύστημα Warmup?

Απλά συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα αίτησης προσφοράς με τις λεπτομέρειες του έργου και θα σας δείξουμε στο το τέλειο σύστημα για τις απαιτήσεις καθώς και τον τρόπο αγοράς του.

Αίτημα προσφοράς




Like this article? Share it with your friends.
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email