Select Page

Η ενοικίαση ενός εξοχικού, ή ενός υπνοδωματίου, σε τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να αποκομίσετε κάποιο επιπλέον εισόδημα και υπάρχουν πολλές πλατφόρμες που μπορούν να βοηθήσουν στη γνωριμία των παραθεριστών με τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Ένα από τα βασικά πράγματα για ένα φιλόξενο περιβάλλον είναι η επιλογή της τέλειας λύσης θέρμανσης για να εξασφαλίσετε μια άνετη και φιλική διαμονή. Σε αυτόν τον οδηγό θα εξερευνήσουμε πώς τα ηλεκτρικά συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης είναι μια εξαιρετική ιδέα για εξοχικές κατοικίες και θα ανακαλύψουμε:

  • Τα πολλά πλεονεκτήματα ενός συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης για εξοχικά
  • Πόσο εύκολο είναι να τοποθετήσετε ένα σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης
  • Πώς η ενεργειακή απόδοση της ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας θέρμανσης μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση κόστους λειτουργίας
  • Ο απλός τρόπος για τον έλεγχο της ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας θέρμανσης
  • Πώς η ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση δεν απαιτεί συντήρηση 

Τι κάνει την ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση ιδανική για ενοικιάσεις εξοχικών;

Τα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης είναι μια σωστή θέρμανση που χρησιμοποιεί την θέρμανση με ακτινοβολία για να θερμάνει ένα σπίτι από το δάπεδο, θερμαίνοντας απευθείας τα αντικείμενα και τους ανθρώπους στο χώρο, σε αντίθεση με ένα σύστημα κεντρικής θέρμανσης που θερμαίνει κυρίως μόνο τον αέρα. Αυτή η μορφή θέρμανσης είναι ένας πιο βιώσιμος τρόπος θέρμανσης ενός σπιτιού. Η σειρά ηλεκτρικών συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης απαιτεί πολύ λιγότερη ενέργεια για να φτάσει σε θερμοκρασίες άνεσης από τα παραδοσιακά θερμαντικά σώματα – γεγονός που τα καθιστά έως και 40% πιο αποδοτικά. 

Ηλεκτρικά συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης είναι ιδανικά για εξοχικές κατοικίες και βραχυχρόνιες ενοικιάσεις διακοπών, επειδή προσφέρουν μια ευέλικτη, χαμηλού κόστους λύση θέρμανσης για τον ιδιοκτήτη και τους επισκέπτες. Σε αντίθεση με τα συστήματα κεντρικής θέρμανσης, οι γρήγοροι χρόνοι θέρμανσης αυτών των συστημάτων σημαίνουν ότι οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορη ζεστασιά τη σωστή στιγμή, χωρίς σπατάλη ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι τα ηλεκτρικά συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης είναι ιδανικά για μεμονωμένη χρήση – οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για περιττές και απρόβλεπτες δαπάνες όταν η εξοχική κατοικία είναι κενή.

Τα συστήματα διατίθενται σε δύο μορφές: θερμικά καλώδια ή θερμικοί τάπητες. Και οι δύο τύποι συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε νεόδμητες, εξοχικές κατοικίες και σε έργα ανακαίνισης, καθώς ο σχεδιασμός τους με χαμηλό προφίλ δεν θα επηρεάσει το ύψος του δαπέδου. Η επιλογή του καλύτερου συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης για ένα εξοχικό ακίνητο βασίζεται σε μερικές μεταβλητές, δηλαδή στη διαρρύθμιση, το φινίρισμα του δαπέδου και τον τύπο του υποδαπέδου του χώρου. Ζητήστε μας προσφορά για να ανακαλύψετε το καλύτερο σύστημα θέρμανσης δαπέδου για το ακίνητο. 

Είναι εύκολο να εγκατασταθεί ένα ηλεκτρικό σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης;

Όλα τα συστήματα της Warmup εγκαθίστανται γρήγορα και εύκολα – με ορισμένα συστήματα να μπορούν να εγκατασταθούν σε λιγότερο από μία ημέρα. Μπορούν να εγκατασταθούν σε ένα μόνο δωμάτιο σε μια υπάρχουσα κατοικία ή να εγκατασταθούν σε ολόκληρη την εξοχική κατοικία.

Το Θερμαινόμενο σύστημα διάστρωσης DCM-PRO είναι ένα ηλεκτρικό σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης που προσφέρει γρήγορους χρόνους εγκατάστασης για δωμάτια με τελειώματα δαπέδου από πλακάκια. Ένας εγκαταστάτης μπορεί απλά να τοποθετήσει το καλώδιο DCM-PRO στη συνοδευτική μεμβράνη με το χέρι, παρέχοντας τη βέλτιστη διάταξη θέρμανσης για την εξοχική κατοικία.

Το σύστημα StickyMat είναι θερμικοί τάπητες για εγκατάσταση σε ακίνητα που διαθέτουν δωμάτια κανονικού σχήματος και μπορεί να χρησιμοποιηθούν με όλους τους τύπους δαπέδων. Διαθέτουν ένα θερμικό καλώδιο διαμέτρου 1,8 mm σε προμεγέθη θερμικούς τάπητες με αυτοκόλλητο υπόστρωμα – απλά ανοίξτε το και κολλήστε το στο υπόστρωμα. 

Το κόστος εγκατάστασης ενδοδαπέδιας θέρμανσης εξαρτάται από τις ανάγκες του έργου, το επιλεγμένο σύστημα και την αμοιβή του εγκαταστάτη. 

Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές ελέγχου θέρμανσης;

Οι θερμοστάτες παρέχουν ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας για τα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, διασφαλίζοντας ότι ο χώρος θερμαίνεται τέλεια. Ο έλεγχος του συστήματος με έναν έξυπνο θερμοστάτη είναι ένας πολύ καλός τρόπος να βελτιωθεί επίσης η ενεργειακή απόδοση και να μπορεί να εξοικονομήσει έως και 25% επιπλέον ενέργεια, σε σύγκριση με κλασικούς θερμοστάτες. 

Ο έξυπνος θερμοστάτης Element WiFi χρησιμοποιεί πλήκτρα αφής για ακριβή έλεγχο του συστήματος και ο κομψός, διακριτικός σχεδιασμός του θα ταιριάξει σε κάθε διακόσμηση εξοχικού σπιτιού. Ο Element συνεργάζεται με την εφαρμογή MyHeating της Warmup για να παρέχει αυτόματο έλεγχο της θέρμανσης, προσφέροντας ακτινοβολούμενη ζεστασιά με τη σωστή θερμοκρασία, τη σωστή στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε χρονοπρόγραμμα. Με τη λειτουργία παρακολούθησης της ενέργειας και τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου, η χρήση του Element με την εφαρμογή “MyHeating” της Warmup συμβάλλει στη μείωση της σπατάλης ενέργειας και προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Πώς να αγοράσετε ένα σύστημα Warmup?

Απλά συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα αίτησης προσφοράς με τις λεπτομέρειες του έργου και θα σας δείξουμε στο το τέλειο σύστημα για τις απαιτήσεις καθώς και τον τρόπο αγοράς του.

Αίτημα προσφοράς

Μπορεί η χρήση ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας θέρμανσης να οδηγήσει σε εξοικονόμηση κόστους ενέργειας;

Η ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση θερμαίνει ένα δωμάτιο πολύ πιο γρήγορα από ένα σύστημα κεντρικής θέρμανσης και απαιτεί λιγότερη ενέργεια για να το κάνει. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ παράλληλα μειώνει δραματικά το αποτύπωμα άνθρακα του ακινήτου.

Για να βελτιωθεί η αποδοτικότητα του συστήματος και να βοηθηθεί η περαιτέρω εξοικονόμηση, θα πρέπει να εγκατασταθεί ένας έξυπνος θερμοστάτης και η συνοδευτική μόνωση δαπέδου. Η μόνωση δαπέδου βοηθά στη μείωση των θερμικών απωλειών, ενώ παράλληλα βελτιώνει τους χρόνους απόκρισης θέρμανσης ενός συστήματος θέρμανσης δαπέδου – εξασφαλίζοντας μέγιστη εξοικονόμηση κόστους για κάθε ακίνητο. Η χρήση ενός ηλεκτρικού συστήματος θέρμανσης δαπέδου Warmup με μόνωση, ενός έξυπνου θερμοστάτη και της συνοδευτικής εφαρμογής θα μπορούσε να μειώσει σημαντικά τους ετήσιους λογαριασμούς ενέργειας μιας εξοχικής κατοικίας.

Πώς να αγοράσετε ένα σύστημα Warmup?

Απλά συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα αίτησης προσφοράς με τις λεπτομέρειες του έργου και θα σας δείξουμε στο το τέλειο σύστημα για τις απαιτήσεις καθώς και τον τρόπο αγοράς του.

Αίτημα προσφοράς

Τι συντήρηση απαιτεί το σύστημα; 

Μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες κατά τη λειτουργία μιας επιχείρησης ενοικίασης σπιτιών είναι η συντήρηση του ακινήτου. Η γενική φθορά του χώρου είναι αναμενόμενη, αλλά η εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του συστήματος θα προσφέρει μια ξεκούραστη και χαλαρωτική εμπειρία.

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους θέρμανσης, τα ηλεκτρικά συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης δεν χρειάζονται συντήρηση. Μόλις τοποθετηθούν, θα παρέχουν εύκολη στη χρήση ακτινοβολούμενη θερμότητα χωρίς συνεχή συντήρηση. Αυτό καθιστά την ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση μια έξυπνη και χωρίς προβλήματα επένδυση για όλους τους ιδιοκτήτες σπιτιού διακοπών.

Οι περισσότερες από τις λύσεις θέρμανσής μας διαθέτουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής και όλες συνοδεύονται από τη γνωστή εγγύηση εγκατάστασης SafetyNet της Warmup, οπότε αν ποτέ κάτι πάει στραβά κατά την εγκατάσταση, θα αντικαταστήσουμε δωρεάν το κατεστραμμένο σύστημα θερμικού καλωδίου με ένα νέο.

Πώς να αγοράσετε ένα σύστημα Warmup;

Απλά συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα αίτησης προσφοράς με τις λεπτομέρειες του έργου και θα σας δείξουμε στο το τέλειο σύστημα για τις απαιτήσεις καθώς και τον τρόπο αγοράς του.

 




Like this article? Share it with your friends.
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email