Select Page

Η εγκατάσταση υψηλής ποιότητας μόνωσης δαπέδου παράλληλα με την ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση συμβάλλει στην αύξηση της απόδοσης του συστήματος και προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση κόστους λειτουργίας. Σε αυτόν τον οδηγό θα απαντήσουμε σε ερωτήσεις σχετικά με τη μόνωση δαπέδου, όπως:

  • Πώς λειτουργεί η μόνωση δαπέδου
  • Τα κύρια πλεονεκτήματα της μόνωσης δαπέδου
  • Η καλύτερη λύση μόνωσης για ένα σπίτι
  • Πού αλλού στο σπίτι θα πρέπει να τοποθετηθεί μόνωση
  • Πώς να αγοράσετε μόνωση Warmup

Τι είναι η μόνωση δαπέδου?

Η γκάμα μας των ηλεκτρικών συστημάτων θέρμανσης δαπέδου είναι ενεργειακά πιο αποδοτικά από τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης και είναι εύκολα στην εγκατάσταση, πιο διακριτικά και ιδανικά τόσο για νέες κατασκευές όσο και για έργα ανακαίνισης. Για να λειτουργήσουν τα συστήματα ενδοδαπέδιας στον πιο αποτελεσματικό τρόπο λειτουργίας τους, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα στρώμα μόνωσης δαπέδου για να αυξήσει την ταχύτητα απόδοσης θέρμανσης του συστήματος, να κατανείμει τη θερμότητα σε όλο τον χώρο πιο ομοιόμορφα και να μειώσει την απώλεια θερμότητας – αποτρέποντας τη θερμότητα που παράγεται από το σύστημα να διαφύγει από τον χώρο. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα μονωτικών υλικών για τα συστήματα της ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Πλεονεκτήματα της μόνωσης δαπέδου

1. Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας

Our range of 1electric floor heating systems 2 are more energy-efficient than traditional heating systems and are easy to install, more discreet and ideal for both new-builds and renovation projects. To operate floor heating systems at their most effective mode, a layer of floor insulation should be used to help increase heat-up times of the system, distribute radiant warmth throughout the space more evenly and reduce heat-loss – preventing the warmth produced by the system escaping the room. We offer a wide range of insulation materials for our electric floor heating systems.

2. Πιο αξιόπιστη, σωστή και γρήγορη θέρμανση

Το σύστημα θέρμανσης φέρνει γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία στην επιφάνεια του δαπέδου, και στη συνέχεια απενεργοποιείται και ενεργοποιείται ξανά μόνο όσο χρειάζεται για να διατηρηθεί αυτή η θερμοκρασία. Η μόνωση του δαπέδου βοηθά στη διατήρηση της ομοιόμορφης κατανομής της θερμότητας, εξαλείφοντας την ανάπτυξη ψυχρών και θερμών σημείων.

3. Μείωση θορύβου

Τα ηλεκτρικά συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης είναι ήδη αθόρυβα, αλλά η μόνωση του δαπέδου μπορεί στην πραγματικότητα να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων θορύβου που προκαλούνται από την κίνηση μέσα στο σπίτι, απορροφώντας αυτούς τους ήχους και διατηρώντας τους μέσα στις ίνες της μόνωσης.

Η καλύτερη μόνωση δαπέδου

Κατά την εγκατάσταση ενός ηλεκτρικού συστήματος θέρμανσης δαπέδου, η μονωτική πλάκα θέρμανσης δαπέδου Ultralight είναι μια ιδανική λύση. Είναι σχεδιασμένη για μόνωση, διάχυση της θερμότητας και αποσύμπλεξη δαπέδου. Είναι κατασκευασμένη με πολλαπλές στρώσεις που περιλαμβάνουν αλουμίνιο, συνθετικό ύφασμα και μόνωση PEF. Το πάνω και το κάτω στρώμα fleece είναι μία μεμβράνη αποσύμπλεξης που βοηθά στην προστασία από το ράγισμα των πλακιδίων και των πλευρικών μετακινήσεων του υποδαπέδου. Το στρώμα αλουμινίου αντανακλά τη θερμότητα προς τα πάνω και την κατανέμει ομοιόμορφα στο δάπεδο – Η Ultralight παρέχει 50% πιο ομοιόμορφη θέρμανση και 30% ταχύτερους χρόνους θέρμανσης από τις τυπικές μονωτικές πλάκες. Η αυξημένη απόδοση εξοικονόμησης ενέργειας σημαίνει ότι μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση μεσοπρόθεσμα/μακροπρόθεσμα. Όλα αυτά τα οφέλη περιέχονται σε μια πλάκα πάχους μόλις 6 mm, προσθέτοντας πολύ μικρό επιπλέον ύψος στο τελικό δάπεδο, ενώ μειώνει δραματικά την απώλεια θερμότητας προς τα κάτω.

Πώς να εγκαταστήσετε τη μονωτική πλάκα Ultralight™

Οι μονωτικές πλάκες Ultralight είναι πολύ εύκολες στην εγκατάσταση. Είναι ελαφριές, ενώ ταυτόχρονα είναι μεγαλύτερες από τις παραδοσιακές μονωτικές πλάκες και μπορούν να εγκατασταθούν πιο γρήγορα. Μπορούν να κοπούν σε καμπύλες ή σύνθετα σχήματα με ένα μαχαίρι, σε αντίθεση με τις μονωτικές πλάκες με βάση το τσιμέντο.

Ακολουθήστε αυτά τα 4 απλά βήματα για την εγκατάσταση:

  • Καθαρίστε και στεγνώστε μια επίπεδη επιφάνεια
  • Αστάρωμα χωρίς διαλύτες
  • Απλώστε 1/4″ εύκαμπτης κόλλας με βάση το τσιμέντο
  • Τοποθετήστε τις πλάκες σε αυλάκια με κλιμακωτούς αρμούς.

Πού αλλού πρέπει να τοποθετηθεί μόνωση?

Η καλής ποιότητας μόνωση δαπέδου είναι αναπόσπαστο μέρος της λύσης ενδοδαπέδιας θέρμανσης με ακτινοβολία, αλλά παράλληλα πρέπει το υπόλοιπο σπίτι να προστατεύεται από τη διείσδυση κρύου αέρα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η θερμότητα παραμένει μέσα και δεν φεύγει.

Τοίχοι

Η τοποθέτηση μονωτικών υλικών καλής ποιότητας στους τοίχους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξηθεί η ενεργειακή απόδοση ενός σπιτιού και να μειωθεί το κόστος θέρμανσης.

Παράθυρα

Τα περισσότερα παράθυρα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά είναι ενεργειακά αποδοτικά, αλλά η απόδοσή τους μπορεί να αυξηθεί εξασφαλίζοντας ότι τα κουφώματα των παραθύρων είναι καλά μονωμένα. Ο ευκολότερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι με μη διογκούμενο αφρό ψεκασμού που διατίθεται σε πολλά καταστήματα. Γεμίζει τις ανοίγματα ταχύτερα και πληρέστερα από τη μόνωση με υαλοβάμβακα και εξασφαλίζει τη σωστή στεγανοποίηση του παραθύρου.

Πόρτες

Όπως τα παράθυρα, έτσι και οι πόρτες μονώνονται καλύτερα με αφρό που δεν διαστέλλεται και μπορεί εύκολα να ψεκαστεί μέσα στο άνοιγμα για μια εξαιρετική στεγανοποίηση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η κοιλότητα μπορεί να είναι πολύ στενή για να μπει το ακροφύσιο ψεκασμού και σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μόνωση από υαλοβάμβακα και να την πιέσετε μέσα στο άνοιγμα με ένα μαχαίρι.

Οροφές

Οι οροφές και οι σοφίτες είναι δύο περιοχές που χρήζουν μεγαλύτερης προσοχής. Δεδομένου ότι η θερμότητα ανεβαίνει, η μεγαλύτερη διέξοδος  απώλειας ενέργειας βρίσκεται εκεί.

Πώς να ξεκινήσετε το έργο της ενδοδαπέδιας θέρμανσης

Τα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και μόνωσης Warmup είναι διαθέσιμα για χρήση σε όλους τους τύπους δωματίων και με όλα τα φινιρίσματα δαπέδου. Όταν ψάχνετε να μάθετε πόσο θα κοστίσει ένα πλήρες μονωμένο σύστημα, χρησιμοποιήστε τη φόρμα αιτήματος προσφοράς και θα απαντήσουμε αμέσως με μια λεπτομερή προσφορά.

Warmup árajánlat

A Warmup beltéri és kültéri elektromos fűtési rendszerek széles skáláját kínálja, amelyek kompatibilisek minden padlótípussal és projekttel.

Kérjen árajánlatot

Πώς να αγοράσετε ένα σύστημα Warmup?

Απλά συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα αίτησης προσφοράς με τις λεπτομέρειες του έργου και θα σας δείξουμε στο το τέλειο σύστημα για τις απαιτήσεις καθώς και τον τρόπο αγοράς του.

Αίτημα προσφοράς




Like this article? Share it with your friends.
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email