Select Page
Παρουσιάζουμε την Ultralight 4σε1 – την επόμενη γενιά μόνωσης

Η εγκατάσταση μόνωσης με οποιοδήποτε νέο σύστημα θέρμανσης δαπέδου είναι σημαντική για τη μεγιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης. Σε αυτόν τον οδηγό θα δείξουμε πώς η θερμομονωτική πλάκα Ultralight της Warmup είναι η πιο προηγμένη λύση μόνωσης μέχρι σήμερα. Θα συζητήσουμε:

  • Γιατί η μόνωση είναι σημαντική στην ενδοδαπέδια θέρμανση
  • Τα 4 σε 1 πλεονεκτήματα της Ultralight
  • Πώς η μονωτική πλάκα Ultralight μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση κόστους
  • Συμβουλές εγκατάστασης της Ultralight
  • Βελτίωση απόκρισης του συστήματος θέρμανσης δαπέδου με Ultralight 

Γιατί η μόνωση είναι σημαντική στην ενδοδαπέδια θέρμανση

Η μόνωση συνιστάται πάντα κατά την εγκατάσταση θέρμανσης δαπέδου, καθώς βελτιώνει σημαντικά την απόδοση του συστήματος θέρμανσης, προάγοντας ταχύτερους χρόνους θέρμανσης και μειώνοντας τις απώλειες θερμότητας. Η καλής ποιότητας μόνωση εμποδίζει τη θερμότητα που παράγεται από το σύστημα θέρμανσης δαπέδου να διαφύγει προς τα κάτω, διασφαλίζοντας ότι η ζεστασιά παραμένει στο δωμάτιο και με αυτή τη βελτιωμένη απόδοση, η μόνωση μπορεί επίσης να βοηθήσει στην εξοικονόμηση κόστους λειτουργίας.

Η Ultralight είναι η τέλεια λύση μόνωσης για ηλεκτρικά συστήματα θέρμανσης δαπέδου καθώς παράλληλα με τα τυπικά πλεονεκτήματα της μόνωσης θέρμανσης δαπέδου, διαθέτει προηγμένη τεχνολογία διασποράς και αποσύνδεσης θερμότητας, καθώς και ιδιότητες μείωσης θορύβου.

Τα 4 σε 1 πλεονεκτήματα της μονωτικής πλάκας Ultralight Warmup

Η μόνωση Ultralight έχει σχεδιαστεί για να εστιάζει σε τέσσερα κύρια οφέλη: μόνωση, διάδοση της θερμότητας, αποσύζευξη και ηχομόνωση. Είναι κατασκευασμένη με σχεδιασμό πολλαπλών στρώσεων που περιλαμβάνει αλουμίνιο, μη υφασμένο ύφασμα και μόνωση PEF και παρέχει 50% πιο ομοιόμορφη θέρμανση και 30% ταχύτερους χρόνους θέρμανσης από τις τυπικές μονωτικές πλάκες.

Μόνωση

Η Ultralight είναι κατασκευασμένη χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας μόνωση PEF που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των χρόνων θέρμανσης ενός ηλεκτρικού συστήματος θέρμανσης δαπέδου έως και 76 λεπτά, ενώ παράλληλα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας κατά 69%.

Προστασία ρωγμών

Λόγω της πλευρικής κίνησης του υποδαπέδου (που προκαλείται συνήθως από μετατοπίσεις της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος), τα φινιρίσματα δαπέδου από πέτρα και πλακάκια μπορεί να ραγίσουν με την πάροδο του χρόνου. Η μόνωση Ultralight διαθέτει ένα καινοτόμο στρώμα αποσύνδεσης fleece που βοηθά στην προστασία πλακιδίων και ρηγματώσεων από αυτή την κίνηση.

Διάδοση θερμότητας

Ο πολυστρωματικός σχεδιασμός της πλάκας Ultralight χρησιμοποιεί επίσης ένα στρώμα διάχυσης αλουμινίου που αντανακλά τη θερμότητα που παράγεται από το σύστημα θέρμανσης δαπέδου προς τα πάνω και την κατανέμει ομοιόμορφα στο δάπεδο. Με αυτή την τεχνολογία είναι εγγυημένο ότι το σπίτι θα θερμαίνεται τέλεια στις ιδανικές απαιτήσεις θερμοκρασίας χωρίς θερμά ή ψυχρά σημεία.

Ηχομόνωση

Το Ultralight διαθέτει ηχομονωτικές ιδιότητες, πράγμα που σημαίνει ότι ένα σπίτι μπορεί να απολαμβάνει αυξημένα επίπεδα ησυχίας. Οι ακουστικές επιδόσεις του Ultralight είναι συγκρίσιμες με τα ειδικά ακουστικά προϊόντα όπως το καουτσούκ και ο φελλός, χωρίς να διακυβεύονται οι ιδιότητες μόνωσης, διάδοσης της θερμότητας ή αποσύζευξης.

Υπερελαφρύ και εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους

Η τεχνολογία θέρμανσης δαπέδου χαμηλών εκπομπών άνθρακα μπορεί να προσφέρει χαμηλότερο μακροπρόθεσμο κόστος λειτουργίας σε σύγκριση με πιο παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης και με τη χρήση Ultralight για τη βελτίωση της απόδοσης του συστήματος, αυτή η εξοικονόμηση κόστους μπορεί να μεγιστοποιηθεί.

Περισσότερη εξοικονόμηση μπορεί επίσης να επιτευχθεί με τη χρήση ενός έξυπνου θερμοστάτη για τον έλεγχο του συστήματος θέρμανσης δαπέδου, διασφαλίζοντας ότι λειτουργεί στα βέλτιστα επίπεδα. Ο θερμοστάτης 6iE WiFi της Warmup είναι γεμάτος μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως αυτόματη θέρμανση, απομακρυσμένη πρόσβαση και διασφαλίζει εξοικονόμηση έως και 25% στους λογαριασμούς ενέργειας. Η Ultralight θα ενισχύσει τον αντίκτυπο του φαινομένου της ακτινοβολούμενης θερμότητας, της 100% αποδοτικής ηλεκτρικής θέρμανσης και του ελέγχου ζωνών του συστήματος Warmup, συμβάλλοντας στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας έως και 35%.

Πώς να εγκαταστήσετε τη μόνωση Ultralight? 

Οι Ultralight μονωτικές πλάκες τοποθετούνται εύκολα. Είναι ελαφριές ενώ έχουν και μεγαλύτερη διάσταση από τις παραδοσιακές μονωσεις, ώστε ο εγκαταστάτης να τις τοποθετεί πιο γρήγορα στο υποδάπεδο. Οι Ultralight μονωτικές πλάκες μπορούν να κοπούν σε καμπύλες ή σύνθετα σχήματα με ένα τυπικό μαχαίρι και η μοναδική τους κατασκευή είναι επίσης χωρίς σκόνη – κάνοντας την εγκατάσταση πιο καθαρή από ποτέ.

Ακολουθήστε αυτά τα 4 απλά βήματα για την εγκατάσταση:

  • Καθαρίστε και στεγνώστε μια επίπεδη επιφάνεια
  • Αστάρωμα χωρίς διαλύτες
  • Απλώστε 1/4″ εύκαμπτης κόλλας με βάση το τσιμέντο
  • Τοποθετήστε τις πλάκες σε αυλάκια με κλιμακωτούς αρμούς.

Η μόνωση Ultralight έχει επίσης πάχος μόνο 6 mm, πράγμα που σημαίνει ότι προσθέτει πολύ μικρό ύψος στο τελικό δάπεδο, καθιστώντας την ιδανική για χρήση σε έργα ανακαίνισης σπιτιών. Όταν επιθυμείτε να βελτιώσετε την ενεργειακή απόδοση ενός σπιτιού και να επιτύχετε επιπλέον εξοικονόμηση στους λογαριασμούς ενέργειας, η Ultralight πρέπει να ληφθεί υπόψη. Ζητήστε δωρεάν προσφορά σήμερα.

Πώς να αγοράσετε ένα σύστημα Warmup?

Απλά συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα αίτησης προσφοράς με τις λεπτομέρειες του έργου και θα σας δείξουμε στο το τέλειο σύστημα για τις απαιτήσεις καθώς και τον τρόπο αγοράς του.

Αίτημα προσφοράς




Like this article? Share it with your friends.
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email